egym_big

Wil jij kort en efficiënt trainen?

BewarenBewaren

Er zijn verschillende soorten formules om dit te verwezenlijken. Tegenwoordig hebben veel sportscholen een slimme gecombineerde opstelling van acht volautomatische toestellen. Deze toestellen kunnen worden ingericht op een andere spiergroep. Daarbij wordt bij de intake u verteld hoe en alles moet + alle toestellen worden persoonlijk voor je ingesteld zoals je lengte, zitpositie en trainingsgewicht. De weerstand wordt automatisch bepaald aan de hand van jouw persoonlijke krachttest. Erg handig is dat door als je kracht toeneemt de toestellen zich automatisch aanpassen. Op deze manier haal je het optimale uit je training. Het is voor iedereen toegankelijk en is variërend. Je bent binnen 30 minuten klaar met een complete workout zonder wachttijden. Tijdens je training krijg je persoonlijke touch display trainingsinstructies zoals een balkje om het tempo aan te houden. Ook voorkomt het blessures en onjuiste uitvoeringen. Je traint dus snel, veilig en heel eenvoudig.

Of je nu een beginner, gevorderde of een professionele atleet bent, met deze toestellen haalt iedereen het maximale uit je training. Het biedt ook verschillende soorten trainingsmethode zoals; regulier trainen, isokinetisch trainen, excentrisch trainen en adoptief trainen. Met het adaptieve trainingsprogramma gebruik je van je eerste tot je laatste herhaling je maximale kracht.

Een centrale opstelling (ronde) geeft het je gevoel dat je samen sport tot je resultaat. Je traint een bepaalde tijd en wisselt daarna in 30 seconden van toestel. Iedereen traint op hetzelfde tempo, ieder op zijn eigen niveau. Als je eenmaal in het cirkelsysteem zit hoef je dus niet te wachten tot je toestel vrij komt.

Opsomming van voordelen:

  • Eenvoudig, snel, veilig trainen dankzij volautomatische toestellen
  • Persoonlijke eGym chippolsband
  • Effectieve training, 2 x 30 minuten per week
  • Resultaatgericht trainen
  • Altijd & overal inzage op trainingsresultaat
  • Fit in 30 minuten
  • Hoge vetverbanding
  • Extra spieropbouw
  • Binnen 6 trainingen 10 tot 30% vooruitgang

Ben jij het zat om lang te trainen en geen resultaat te ondervinden? Probeer deze soort trainingen, en vraag advies bij jou sportschool. Deze formules worden verschillend genoemd zoals Milon Cirkel of eGym.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *