Schermafbeelding 2018-10-01 om 11.32.11

Gymshark SportFashion

Gymshark is een Brits sportkledingmerk dat elke dag meer populariteit wint. Hun leuke gymkleding en stijlvolle activewear nemen de industrie geheel over en overal waar je kijkt op Instagram, draagt iemand Gymshark leggings. Maar zijn ze de echte deal? We nemen een kijkje.

BewarenBewaren

 

Energy seamless high wasted

Het zijn niet de goedkoopste leggings, maar het zijn ook niet de duurste.  Mijn eerste zorg bij deze legging was de maat. Gymshark heeft wel een maatlabel op de website, maar na het kijken van een aantal andere reviews, raadden veel mensen aan om toch een maatje kleiner of juist weer een maat groter te bestellen. Met deze legging ben ik voor safe gegaan en heb ik mijn gewoonlijke maat gekozen. Dit is gelukkig ook goed bevallen!

Ik ben echt dol op het ontwerp van deze legging. De legging is echt van een goede kwaliteit, en dit straalt die ook uit.  In de tailleband heeft een ‘compessende’ werking, wat betekent dat die alles goed ‘straktrekt’.  De legging zal nooit van je benen afzakken tijdens het trainen, wat ik vaak wel had bij andere leggings.

 

Het is een hele flatterende legging, die je rondingen mooi uit laat komen, daarnaast zit die heel erg comfortabel. Gymshark heeft ook superleuke bijpassende sport-bh’s!

 

Gymshark Flex leggings

Om eerlijk te zijn, ik vond de legging vanaf het moment dat ik ze droeg heerlijk zitten. Daarnaast zien ze er ook superleuk uit. Ze zijn ideaal voor mensen die in een ‘gemiddelde’ vorm zijn. Je moet er wel rekening mee houden dat de bovenkant met een elastiek over je heupen valt. Dus wanneer je snel het gevoel hebt dat je lovehandles hebt, kan dit misschien onprettig aanvoelen. De verschillende kleurvakken van deze legging geven je lichaam mooie rondingen.

 

Daarnaast geeft de legging zonder problemen bewegingsvrijheid en kun je met alle intensiteit trainen. De legging heeft een goede dekking bij het squaten, dus je hoeft je niet druk te maken over een doorschijnende achterkant. Deze legging is een perfecte aanvulling aan je sport fashion kledingkast!

 

Dreamy leggings

The ‘dreamy leggings’ zijn er in vier kleuren; roze, indigo, grijs en zwart, en het zijn eerlijk gezegd de zachtste leggings die ik ooit heb gekocht. Hij is heel erg rekbaar, maar toch heeft die nog een ‘compresserende’ werking. Ze hebben een hoge taille en hebben verborgen zakken aan de zijkant verwerkt. Maar het meest belangrijke is dat ze SQUAT PROOF! Het zijn een van de goedkoopste leggings die Gymshark aanbiedt, maar ze zijn echt een aanrader. Qua maat zou ik aanraden om een maatje kleiner te doen, als je een redelijk smalle taille hebt. Zo niet zou ik je gewoonlijke maat aanhouden.

 

Al met al, zijn de Gymshark leggings niet alleen prettig om in te trainen, ze zijn een super leuke aanvulling op je sportfashion aardrobe! Wil je nog extra sportkleding inspiratie voor deze winter?

Laat even een comment achter als jij ook een van deze modellen hebt geprobeerd!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *