anise-aroma-art-277253

Dinner meals die zullen zorgen voor die perfecte shape!

Wij willen je graag helpen met het bereiken van je gezondheids- en fitnessdoelen. Daarom hebben we voor elke dag magere en gezonde maaltijden voor jou gecreëerd. Dit betekent veel groente, magere eiwitten en gezonde vetten. In dit blog delen we een aantal van onze favoriete en eenvoudige dinerrecepten.

BewarenBewaren

 

Kip spiesjes

Vuur de grill aan! Wat is er lekkerder dan lekkere verse kruiden toevoegen aan je eten? Deze supereenvoudige maaltijd heeft een belangrijke smaakexplosie en bied je ook nog de eiwitten die je nodig hebt om mooie, droge spieren te creëren. We hebben ook een pesto gemaakt met verse basilicum!

 

INGREDIËNTEN

-6 blokjes kip, gekookt en in blokjes gesneden

-1 courgette, in dikke stukken gesneden

-1 paprika, in dikke stukjes gesneden

-6 basilicumblaadjes

 

Pesto saus

-1 portie verse basilicum

-1 teentje knoflook

-¼ kop olijfolie

-snufje zout

 

STAP 1: Voeg op een houten spies, gekookte kip, een stuk courgette, een stuk paprika en een basilicumblad toe. Doe dit tot de gehele spies is gevuld.

STAP 2: Combineer alle ingrediënten voor de pestosaus in een keukenmachine of blender tot een gladde massa.

STAP 3: Leg de spies op een bord en besprenkel 1 eetlepel saus over de spies.

STAP 4: De spiezen zijn ook heerlijk gegrild!

 

The Slim burger

De burger bestaat uit gemalen kalkoen, kikkererwten en heeft als basis 27 gram eiwit per portie. We houden ervan om licht gegrilde portobello-champignons als broodje te gebruiken. Je kunt je favoriete kruiden op de champignonkapjes strooien voordat je ze kookt om extra smaak toe te voegen.

 

INGREDIËNTEN

-500 gram magere kalkoen

-1/4 kop kikkererwten

-1/4 kop eiwit

-1/2 theelepel gemalen knoflook

– snufje zout

-snufje peper

-portobello champignon caps

-favoriete burger toppings

 

STAP 1: Doe de grill voorverwarmen. Als je geen grill hebt, kun je ze in een pan maken.

STAP 2: Combineer gemalen kalkoen, kikkererwten, eiwitten, knoflook, zout en peper in een kom. Roer goed om het te mixen en maak hier twee pasteitjes van.

STAP 3: Zet op de grill en kook aan elke kant gedurende 5-7 minuten, afhankelijk van hoe dik je pasteitjes zijn. Als u een pan gebruikt, laat hem dan ongeveer 7 minuten per kant afdekken, afhankelijk van de dikte van uw pasteitjes, totdat deze gaar is. Druk met een spatel na het omdraaien.

STAP 4: Vorm je burger met de champignons als “broodje” en voeg je favoriete toppings toe. Denk hierbij aan avocado, ketchup, mosterd, rode uien en groene bladgroenten.

 

We hebben veel meer gezonde en verrassende recepten in ons voedingsplan. We zullen daarom ook wekelijks nieuwe leuke recepten plaatsen, zodat jullie genoeg inspiratie hebben!

 

Wil je nog meer lekkere en verantwoorde recepten? Klik dan hier!

BewarenBewaren

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *