Afbeelding1

8 spiergroepen die dames sexier vinden dan een sixpack

Bijna elke vrouw houdt wel van een mooi setje buikspieren maar dat is echt niet het enige waar ze naartoe kijken. Iedereen is verschillend dus alle smaken verschillen. De volgende spiergroepen vinden dames aantrekkelijk bij mannen:

BewarenBewaren

Massieve onderarme

Als vrouwen gespierde onderarmen zien, kom je al gauw in het straatje van aantrekkelijke mannen. Het geeft een soort macho-gevoel, jij kan de vrouw beschermen van eventuele tasjesdieven of een huis bouwen. Ook op seksuele gebieden kan het een uitkomst bieden, maar daar geef ik iedereen een eigen invulling voor.

 

Stevige billen

Niet alleen mannen houden van ronde, stevige billen. Vrouwen ook! Iedere man kijkt in de spiegel en hoopt toch niet op uitgezakte hangbillen? Vrouwen vinden dit aantrekkelijk als mannen stevige, gespierde billen hebben.

 

Een brede rug

Iedereen is verschillend, de een heeft er meer aanleg voor dan de ander. Een rug van een fatsoenlijk formaat is essentieel voor die felbegeerde V-vorm. En wie voelen zich daar de laatste jaren aangetrokken door? Juist, de vrouwen vinden dit echt een pluspunt bij de mannen.

 

Goedgevormde schouders

Alles valt of staat met mooie schouders. Als alles van je lichaam gespierd is zoals rug, borst en armen maar je schouders zijn dat niet, dan kan het toch een afknapper zijn voor vrouwelijk schoon. Het is ook weer geen spiergroep waar vrouwen gelijk naar kijkt bij een man, maar als het niet in evenwicht is, wordt je wel raar aangekeken.

 

Keiharde kuiten

Als je eruitziet alsof je een vrachtwagen op kunt tillen, maar geen 100 meter kunt rennen, ben je simpelweg uit verhouding. Er zijn verschillende oefeningen in de sportschool om je kuiten te trainen. Deze bewegingen zijn eentonig en dus niet veel moeite. Ga ervoor en scoor punten bij de dames.

 

Een gespierde borst

Vrouwen zijn net zo dol op jouw borst als jij op die van haar. Stevig en gespierd is eenmaal erotiserender dan een kippenborst. Ze moeten toch iets hebben om naar toe te kijken? Zij zien zichzelf naast een man met een brede en gespierde borst.

 

Flinke biceps

Veel vrouwen vallen op een man met flinke guns. Uit onderzoek van Cosmopolitan blijkt dat 1 op de 5 smelt van een set van dit formaat.

 

Strakke hamstrings

Getrainde hamstrings en bilspieren komen goed van pas om het plaatje helemaal af te maken voor een vrouw die wat eisen heeft.

 

Stel je zou al deze spiergroepen goed ontwikkeld hebben, maak je borst maar nat en vrouwen zullen gegarandeerd op je vallen. Als je hiermee ervaringen hebt? Laat een comment achter.

Naast je uiterlijke verzorgingen vinden vrouwen het ook sexy als jij in een mooie, dure auto rijdt. Voor meer informatie over dure en luxe auto’s? Ga dan naar de site van Autobedrijf Jongijzer:

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *